Stockholmssägner av Danny Wattin

Boken handlar om döden som vantrivs med sitt jobb och sitter vid en dator och zoomar in på olika människors liv. Det handlar bland annat om mannen som försöker söka jobb på arbetsförmedlingen, pappan som inte har tid att lyssna på sin dotter, killen som byter liv, kvinnan som vill plastikoperera sig. Om du vill läsa satiriska noveller med humor ska du läsa denna bok. Det är en ganska mörk skildring av vårt samhälle, men en lättläst bok som väcker en hel del tankar! Kommer vår värld att gå under på grund av hur vi lever? Vad strävar vi efter egentligen? Vad är viktigt? Är vi på väg åt fel håll?


Kommentarer
Postat av: Mamma till Tobias

Oj, här slukar vi böcker utan dess like ;-)

2008-03-27 @ 12:28:05
URL: http://jagochminbebis.wordpress.com
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

Alice började tränas när hon var 1 år 3 månader. i början gick det bra, men sen började hon dissa pottan. sista tiden har hon kunnat kissa *inte bajsa* i pottan, och hon har gjort det helt på egen hand. när hon ska bajsa vill hon ha blöja på sig. så det är visst lite tvärtom med våra töser.

2008-03-27 @ 14:02:40
URL: http://TUMADRE.blogg.se
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

Ja, jag TYCKTE att det var smart tills hon kissade på köksmattan.

2008-03-27 @ 17:02:05
URL: http://TUMADRE.blogg.se
Postat av: Johanna/bokidioten

Stockhomssägner tillhör årets stora läsupplevelser för mig. Kul att se att boken fick dig att ställa andra frågor än vad jag gjorde!

2008-03-28 @ 09:21:13
URL: http://www.bokidioten.se
Postat av: Johanna/ bokidioten

Du har rätt i att skildringen är mörk, men jag tänkte aldrig i undergångs-tankar. Snarare tänkte jag - är det det här som är typiskt för vår tid? Vad säger det här om vår tid? Hur skulle vårt samhälle kunna vara annorlunda?

2008-04-01 @ 21:05:41
URL: http://www.bokidioten.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0