Shopgirl av Steve Martin

Jag blev förvånad när jag insåg att det var filmens Steve Martin som skrivit denna bok. Jag visste inte att han är författare också. Shop girl finns tydligen även som film.

Från början så tyckte jag att Shop girl  var rätt bra, men sedan så avtog känslan av att den var bra allt mer. Till sist blev det "den var väl sådär". Med andra ord ingen bok som jag rekomenderar, men filmen är kanske bättre.


Statsrådet och döden och Bo Baldersson

Den här boken har jag lyssnat på. Jag lånade den eftersom det var en bok som Helge Skoog läst in. Jag tycker han är en sådan bra uppläsare. Han är så mysig att lyssna till. Statsrådet och döden är en kriminalroman men även en humoristisk bok. Vissa stunder skrattade jag gott! Jag rekommenderar verkligen att man väljer att lyssna till den om man vill läsa den!!!


Ett år av magisk tänkande av Joan Didion

Boken handlar om sorgen efter att ens älskade dör. Det är en tung bok att läsa. Speciellt när man själv förlorat en person som man älskade, även om det inte är som i hennes fall hennes man. Döden kommer snabbt och brutalt. Man är nog aldrig beredd på den.

RSS 2.0